Heeft u in uw bedrijf last van ongedierte? Het onder controle krijgen van plagen door plaagdieren als bijvoorbeeld muizen, ratten, kakkerlakken etc. is vaak erg lastig. Dit vraagt om een doortastende aanpak. Hygiëne is daarbij een absolute voorwaarde. Vooral als de plagen optreden in de omgeving van voedingsmiddelen. De voedselveiligheid van uw product kan dan in gevaar komen. Toch is de bestrijding van deze plagen in gebouwen, magazijnen en loodsen waar voedingsmiddelen zijn opgeslagen vaak erg lastig en lijkt het soms zelf onmogelijk.

Gelukkig kunnen wij u een ideale oplossing aanbieden voor de bestrijding van plaagdieren als muizen, ratten en kakkerlakken:

Wij kunnen het gehele gebouw, magazijn of loods gassen met ons voor het gebruik bij voedselproducten gecertificeerde Co2 gas. Omdat de TCC group altijd op standbij staat voor diverse overheden voor de bestrijding van de vogelgriep, hebben wij de middelen en meer dan voldoende Co2 op voorraad om één of meerdere gebouwen volledig te vullen met dit voor voedsel toegelaten Co2 gas.

Ongedierte bestrijding - het doden bestrijden van knaagdieren door gassing met Co2 door TCC group
Ongedierte / Plaagdieren bestrijding – het doden van knaagdieren door gassing met Co2 door TCC group

Na behandeling met onze Co2 methode is alle inpandig aanwezig ongedierte gedood.

Nadat het gebouw is behandeld, is praktisch alle ongedierte die aanwezig was in het gebouw gedood. Niet alleen kantoorgebouwen en loodsen kunnen worden behandeld met onze gassings methode. Wij kunnen dit ook verzorgen op schepen, hangars, huizen, vliegtuigen en zo voort. Voor het permanent monitoren van uw bedrijf op knaagdieren of andere beesten / insecten, kunt u met ons een servicecontract af sluiten.

Vraag ons om een vrijblijvende prijsopgave om ook uw ongedierte probleem op te lossen!

Wilt u de TCC group vragen om een vrijblijvende offerte?
Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.
Schroom u niet om ons te bellen indien u vragen heeft.
Wij zijn 24uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via Telefoonnummer +31-411-650639